CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

tisdag 26 februari 2008

Förkyld

Känner inte alls för jobbet idag..
Är så dålig man kan bli känns det som.
Men ingen träningsverk i alla fall.
Nu har älsklingen också blivit förkyld inte så lite heller.
Får se om jag orkar med hela dagen idag...
Ska åka redan nu...
Har inte orkat byta om hemma. Så det blir mys byxor till jobbet idag.




I morgon smäller det..

måndag 25 februari 2008

Träning = Kul

Nu är klockan strax halv tio. Tor det blir sängen för min del. Tycket det var jätte kul på träningen. Är riktigt sugen på att testa danspasset på torsdag. Tycker inte om när det är övningar på golvet med mera eftersom jag har så himla ont i ryggen.. Får ännu ondare av att lika där o grejsa. Men det var kul. Fast tror inte jag ska köpa nått årskort än.. Väntar nog tills nästa månad. !!!

Har tatt fram maten jag ska ha med mej till jobbet i morgon så den får tina, 10-19, är det som gäller i morgon. Har duschat, borstat tändera så nu är jag redo för sängen, nu kom jag på en sak jag glömt mina p piller också ja..

Godnatt!!!

På återseende..

Kondition lika med noll

Snart är det träning som gäller.. Har en känlsa att jag kommer att vara helt slut. Min kondition är lika med noll. Hoppas att jag inte får träningsverk men det kommer jag absolut att få..

Nu ska jag gå o ta ut lite pengar o möta johann.

Solen Lyser

Precis kommit in efter en lång promenad. Men tror jag ska gå en runda till i det fina vädret till mormor. Hann också o gå in i smyckesaffären vid torget. O köpa en sak till alexander tillsvåran 2 års dag på onsdag, då vi ska till eddis o äta. Mums ska bli gott. Får se vad vi ska hitta på mer för skojsigt. V pratade om att gå o bowla han o ja.. Kan man ju ta en eller två cider också, nu när det bara är o traska hem... Ingen som behöver tänka på att köra.

Mamma ringde nu o mormor var jätta förkyld så som jag då. Inte alls kul nu när jag snart åker. Vll ju inte bli sjuk på min semester o vara sjuk där nere är ju inte ett dugg kul. Jag som ska jobba 10-19 i morgon. Får vi se hur detta går. Kommer säkert få stå i kassan.. =( Så skippar nog promenaden dit.. Kan hoppa på min studsmatta istället. =) Tycker alexander är väldigt kul å titta på mej när jag står där.

Vad händer mer idag då. Jo får mitt schema o min lön idag. Skulle möta johanna vid torget vid femtiden. Frågade henne lite snällt om hon kunde ta med mitt så lämnar hon det till mej. Sen ska jag till sockerbruket o träna. Har inte den blekaste anning vad.. Vet bara att malin har sagt att det är bas.. Men vet inte vad det innebär. Får vell försöka leta reda på lite täningskläder o mina gympaskor är inget att tala om.. Usch vad fula de är.

Ska försöka plocka lite här ser ut som ett bomnerslag, sen blir det våra bästa år. Sen kommer älsklingen hem o då blir det Ris o taco kyckling...

Ha det bra,,,

söndag 24 februari 2008

Kom nyss hem, vart på bio, kollade på Jumper. Den var faktiskt väldigt bra. Nu blir det sängen för älsklingens del men jag är inte ett dugg trött eftersom jag vilade lite för ut, medans alexander var på villa. Vet inte vad jag ska göra så jag blir trött. Tror jag ska se på någon film, började en bra klockan tio i tolv. Om jag orkar vara tills det.. Men det tror jag.

Middagen hemma hos micke var jätte god, mammas recept på taco kyckling och sen riktigt god vanilj glass till efterätt. I morgon vet jag inte vad jag ska göra... Vet inte om det blir någon träning eftersom malin inte har hört av sej om det.. Vilken tid o vart det är. Jag som inte har så jätte koll vet inte om friskis o svettis har flyttat till sockerburket eller om det ligger kvar vid rörstrand. Hoppas att hon hör av sej i tid om det blir nått. Annars blir nog en promenad eller nått..

Men men nu ska jag göra nått... Vet ej vad men kommer vell på nåt till slut..
Godnatt

Vill ha sommar nu.. !!

Söndag !!

Denna natten har jag inte sovit alls bra. Redan efter att vi hade spelat wiii.. Så fick jag så fruktansvärt ont i armen. Träningsvärk kanske ?? Idag har jag i alla fall fruktansvärt ont. kan typ inte röra min arm. En anledning till var vell att jag vilade en timme igår kväll så var inte ett dugg trött igår kväll. Nu ska jag städa ut vårat lilla extra hall. Alla julsaker får åka hem till mamma. Plus alla saker som vi inte behöver. Får verkligen inte plats med detta här. Så ska försöka hinna med detta innan lets dance börjar. Sen blir middag i vinninga klockan två. Hemma hos mike. Undrar vad det blir för gott... Orkar inte laga mat själv... Alexander jobbar ju hela dage...

Ledig idag o imorgon.. Gött..
Ska ringa o boka bord på eddies också tills på onsdag.

lördag 23 februari 2008


Opps råkade visst somna en stund. Men är mycket piggare nu, orkar antagligen vara vaken o se klart melodifestivalen. Vi ska försöka spela lite wii också. köpte ett nytt spel. Å alexander köpte skjutvapen till wii. Fast vi har inget sådant spel än men det får bli på måndag när lönen kommer =). Älskingen kan ju verkligen roa sej nu... Vilken lön... Men men nog tjat om det.
Skulle vilja kolla om de några som vart inne men har inte riktigt kommit på hur man gör
det.

Nu blir det nog pizza men vet inte om jag är sugen på det..








Lördag kväll..

Är nyss hemkommen ifrån stan. Vart både på öb, hemkompaniet, netto och onoff. Hunnit med mycket. Strax ska vi göra iordning lite mat. Sedan blir det pizza ikväll till melodifestivalen. Blir bara lunt ikväll. Älsklingen jobbar i morgon. O jag ska till vinninga o äta middag vi två.. Ska bli kul o träffa madeline också..

Vad tycker ni ommin nya blogg ??

Ny blogg

Så nu har jag skaffat mej en ny blogg. Får se om jag kan lära mej lite om detta.
Frida har försökt att häljpa mej i alla fall..